Brod u boci

Cipele za blogerke

Zivot — Autor unajedina @ 10:13

Cipele...Svaka zena je garantovano slaba na cipele.Cipela nikad dovoljno.I vrlo interesantno da kad god krenemo na neki bitan dogadjaj stvarno nemamo sta obuti.Ili se to samo meni cini?Garantujem da nase blogere muskog roda ova tema ne zanima,pa ih necu ni spominjati.

Drage moje Blogerke...Cipele.Ja cu danas biti vas obucar,i spremicu za vas cipelice koje mi se cine da su idealne bas samo za vas.Da vidimo koliko sam pogresila...

 

Sanjarenja56.

Prva Dama bloga.Za nju naravno ekskluzivne.Ne mogu to biti nikako obicne plesne cipelice.Sanse nema.I to je malo...Plesne svakako.Obicne nikako.Moraju biti crvene.Naravno moraju biti unikat.Sa rucnim radom.Tek da se zna.Posebne.Jedinstvene.Christian Louboutin.

 

 

Domacica.

Mislili ste da moze proci bez cizmica?Crvenih cizmica?Naravno da ne.Ali ne one iz Borelija sto ih je gledala kroz izlog.Kakvi.Prvenstveno moraju biti udobne.Ravne.Nosive.Nasa dama voli da seta i da se oseca slobodno.Nadam se da ce odgovarati ove crvene Gucci cizmice.

 

 

Mira Kuglof.

Moraju biti zenstvene.Pomalo starinske.Jedinstvene.Klasicne.Bas kao ove Manolo crno bele cipelice na pertlanje.

 

 

Casper.

 

 

Nasa Skarlet O Hara...znaci neke vrednosti sto odavno traju.Kao sto je Chanel.Voli udobnost.Ravne.Belo za belog dobrog duha.Klasika.Nosivost.Lepota.

 

 

Nastasja.

Reci cu samo jedno.Sexy.sexy,sexy.Crno naravno.Sexy.Jimmy Choo.Zar moze drugacije za nju?

 

 

Poluuspavanka.

Za kisne dane nase Djoletove jedne cizmice za kisu.Za sanjarke.

 

 

Vilabezkrila.

Vilinske.Nezne.Lepo idu uz krila koja rastu.

 

 

 

Mesecina.

Za dragu devojcicu.Moderne.Udobne.Ugg sandalice.Plave kao mesecine.Idealne za sanjarke.

 

 

Behappy.

Sa nasu srecnu devojcicu vesele patike za svaki dan.

 

 

Didilend.

Gradska smizlica,slatka i snazna zena.Ma moraju biti roze.Moraju da imaju stiklu.Moraju biti zenstvene.Moraju biti Jimmy Choo.Nek crknu dusmani.A i odlicno idu uz one lisice.

 

 

AnaM.

Za nasu uspesnu poslovnu zenu.I ponekad djavolicu...kad ona to hoce.Znaci Djavo nosi Pradu.Znaci mora biti Prada.Moraju se uklopiti u poslovni stil i ceo dan na nogama.Pa evo...

 

 

 

Mazanjegova.

Ne znam zasto ali uz nju mi idu ljubicaste.Zenstvene na potpeticu.Nezna masnica.Mislim da ce joj ove Manolice bas cucnuti...

 

 

Vesela.

A za Veselu ne mogu biti ni jedne druge nego zute.Boja sunca i veselih osoba.Ona voli da se razlikuje.Voli da se oseca slobodno.Znaci ove zute Ugg cizmice da se oseti veselom i ususkanom.

 

 

 

Cicilly.

Ona mi je dala ideju za ovu temu kad je spomenula da hoce crvene cipelice od Sanjarenja.Ma uz nju idu ove zelene Michael Kors ko narucene.Mekana prevnuta koza.Bas za nju.

 

 

 

Drage moje dame,nadam se da sam vas bar malo zabavila.Ljubi vas vasa licna obucarka...

 

 

UnaJedina.

Veseljak koji nikada nece odrasti.Roze.Starke.To je to.Mada drage moje verujte da nosim u sebi toliko licnosti da u svakoj od vas pomalo prepoznajem sebe.I sve one cipele bih sa zadovoljstvom nosila.Zato sam ih i izabrala.U svakoj od nas cuci i devojcica i zavodnica i snazna zena.Na posletu,tako je lepo biti zena.Ako nista zbog ovih cipelica.Zar ne?


Powered by blog.rs